Кран-маніпулятор DAF

Тип: Кран-маніпулятор
Характеристики:
Вартість перевезення:
2500 грн.
по місту
58 грн./км за містом

Виклик еквакуатора

Телефонуйте (цілодобово)
Пишіть у месенджери
Якщо вам потрібно передзвонити, заповніть форму:
Кран-маніпулятор DAF Тип: Кран-маніпулятор Габаритність: 7 м / 2,5 м Вантажопідйомність: 15 тонн 2500 грн. по місту 58 грн./км за містом

Відео

Галерея

Інші евакуатори

Тип: Евакуатор

1000 грн.

по місту

22 грн./км за містом

Тип: Евакуатор

1200 грн.

по місту

28 грн./км за містом

Тип: Евакуатор

1800 грн.

по місту

35 грн./км за містом

Тип: Евакуатор

2200 грн.

по місту

58 грн./км за містом

Тип: Кран-маніпулятор

2500 грн.

по місту

58 грн./км за містом

Найчастіші питання та відповіді

Якщо Ви шукаєте перевірену компанію з евакуації, то радимо звернутися саме до нас. Ми працюємо без посередників, та диспечерів. Позвонивши на номер (067) 306 38 65, Ви напряму зв’язуєтесь з нашим менеджером та замовляєте евакуатор.

Якщо Ви у Хмельницькому час приїзду евакуатора займе 20-30 хв, якщо у області, то наші авто домчать до Вас за найкоротший час. Вам буде потрібно:

  • уточнити ваше місце знаходження;
  • погодити з менеджером час прибуття до Вас евакуатора;
  • очікувати на приїзд.

Так, авто під час перевезення закріплюють. Не залежно від того, чи це авто, чи будь-який інший вантаж, у кожному евакуаторі є стяжні ремні та кріпильні ланцюги різної довжини та видів в достатній кількості, щоб надійно закріпити Ваш вантаж.

Перед завантаженням автомобіля на евакуатор вам необхідно подати водію наступні документи:

  • свідотство про реєстрацію транспортного засобу;
  • водійське посвідчення, або паспорт громадянина України;
  • якщо машина знаходиться в користуванні, то потрібна додаткова довіреність на право управління транспортним засобом (можна в рукописній формі).

Зателефонувавши до нас на номер (067) 306 38 65 Менджер допоможе підібрати Вам евакуатор, задавши ряд запитань: якої маси техніку перевозимо, габаритні розміри, а також причину евакуації. Після чого буде вирішено чи використовувати даний евакуатор чи скористатися іншим.

Всі ціни Ви можете переглядати на картці самого евакуатора, всі доступні евакуатори є за посиланням у розділі Евакуатори.

Останні статті

7 Січня, 2023

Перевезли та змонтували для замовника 3 дизельних генератора. Постійний клієнт як завжди звернувся до нас, роботу виконали швидко та якісно. Україна Переможе

7 Січня, 2023

На Данному відео процес зняття з рампи на перевезення двох підйомників, вагою 7 та 8т. Завдяки нашому евакуатору, з гідравлічною платформою, зняття з рампи різної техніки проход...

8 Листопада, 2022

Ще одна з нічних робіт. Водій намагався декілька днів відремонтувати автомобіль самотушки, не вдалося. Звернувся по допомогу, Daf з цистерною завантаженою, відбуксирували на сто...

Кран-маніпулятор DAF: Ваш Надійний Помічник у Перевезенні

Висока Продуктивність та Вантажопідйомність

Кран-маніпулятор DAF – ідеальний вибір для перевезення вантажів масою до 15 тонн. Завдяки потужному крану, який підіймає вантаж на виліті стріли до 7 метрів, ми забезпечуємо ефективне та безпечне завантаження та розвантаження.

Велика Гнучкість та Точність

Кран-маніпулятор DAF дозволяє виконувати складні та точні роботи по монтажу завдяки можливості керування краном дистанційно. Це забезпечує максимальну гнучкість та точність при виконанні будь-яких завдань.

Оптимальне Використання Ресурсів

Наш кран-маніпулятор є ідеальним рішенням для перевезення будівельних матеріалів та виконання різноманітних робіт. Він дозволяє оптимізувати процеси перевезення та монтажу, забезпечуючи ефективне використання ресурсів та збільшення продуктивності.

Надійність та Професіоналізм

Наша команда професіоналів готова забезпечити надійну та безпечну роботу крана-маніпулятора DAF в будь-яких умовах. Ми розуміємо важливість вашого проекту та готові зробити все можливе для його успішного виконання.

Звертайтеся до Нас

Не вагайтеся звертатися до нас, якщо вам потрібен кран-маніпулятор DAF для виконання будь-яких завдань з перевезення та монтажу. Ми гарантуємо вам якість, надійність та професіоналізм у кожній роботі.