Евакуатор Ман (до 5 тонн)

Тип: Евакуатор
Характеристики:
Вартість перевезення:
1200 грн.
по місту
28 грн./км за містом

Виклик еквакуатора

Телефонуйте (цілодобово)
Пишіть у месенджери
Якщо вам потрібно передзвонити, заповніть форму:
Евакуатор Ман (до 5 тонн) Тип: Евакуатор Габаритність: 6 м / 2,5 м Вантажопідйомність: 5 тонн 1200 грн. по місту 28 грн./км за містом

Відео

Галерея

Інші евакуатори

Тип: Евакуатор

1000 грн.

по місту

22 грн./км за містом

Тип: Евакуатор

1200 грн.

по місту

28 грн./км за містом

Тип: Евакуатор

1800 грн.

по місту

35 грн./км за містом

Тип: Евакуатор

2200 грн.

по місту

58 грн./км за містом

Тип: Кран-маніпулятор

2500 грн.

по місту

58 грн./км за містом

Найчастіші питання та відповіді

Якщо Ви шукаєте перевірену компанію з евакуації, то радимо звернутися саме до нас. Ми працюємо без посередників, та диспечерів. Позвонивши на номер (067) 306 38 65, Ви напряму зв’язуєтесь з нашим менеджером та замовляєте евакуатор.

Якщо Ви у Хмельницькому час приїзду евакуатора займе 20-30 хв, якщо у області, то наші авто домчать до Вас за найкоротший час. Вам буде потрібно:

  • уточнити ваше місце знаходження;
  • погодити з менеджером час прибуття до Вас евакуатора;
  • очікувати на приїзд.

Так, авто під час перевезення закріплюють. Не залежно від того, чи це авто, чи будь-який інший вантаж, у кожному евакуаторі є стяжні ремні та кріпильні ланцюги різної довжини та видів в достатній кількості, щоб надійно закріпити Ваш вантаж.

Перед завантаженням автомобіля на евакуатор вам необхідно подати водію наступні документи:

  • свідотство про реєстрацію транспортного засобу;
  • водійське посвідчення, або паспорт громадянина України;
  • якщо машина знаходиться в користуванні, то потрібна додаткова довіреність на право управління транспортним засобом (можна в рукописній формі).

Зателефонувавши до нас на номер (067) 306 38 65 Менджер допоможе підібрати Вам евакуатор, задавши ряд запитань: якої маси техніку перевозимо, габаритні розміри, а також причину евакуації. Після чого буде вирішено чи використовувати даний евакуатор чи скористатися іншим.

Всі ціни Ви можете переглядати на картці самого евакуатора, всі доступні евакуатори є за посиланням у розділі Евакуатори.

Останні статті

7 Січня, 2023

Перевезли та змонтували для замовника 3 дизельних генератора. Постійний клієнт як завжди звернувся до нас, роботу виконали швидко та якісно. Україна Переможе

Евакуатор Ман до 5 Тонн

Гідравлічна Платформа: Завантаження з Мінімальними Зусиллями

Евакуатор Ман з гідравлічною платформою – ідеальний вибір для автомобілів з низьким кліренсом. Наша передова технологія дозволяє завантажувати ваш автомобіль з мінімальними зусиллями, забезпечуючи безпечне та ефективне перевезення.

Спеціалізоване Обладнання: Рішення для Будь-якої Ситуації

Наш евакуатор обладнаний спеціальними засобами, що дозволяють ефективно перевозити автомобілі після ДТП чи заблокованими колесами. Незалежно від складності ситуації, ми забезпечимо якісне виконання завдання та безпечну доставку вашого автомобіля.

Надійна Лебідка: Гарантована Безпека та Ефективність

Завдяки гідравлічній лебідці з вантажністю до 5 тонн, ми можемо виконувати різноманітні операції з евакуації та перевезення. Наші кваліфіковані оператори готові взяти на себе будь-які виклики, забезпечуючи надійність та ефективність кожного завдання.

Комплексний Підхід до Клієнтів: Ваш Комфорт – Наш Приоритет

Наш евакуатор Ман не лише надійний транспорт для вашого автомобіля, але й партнер, який завжди готовий допомогти у скрутних ситуаціях. Ми пропонуємо комплексний підхід до кожного клієнта, забезпечуючи комфорт та впевненість під час перевезення.

Звертайтеся до Нас

Не гайте часу, якщо вам потрібна допомога з евакуацією чи перевезенням вашого автомобіля. Звертайтеся до нас вже сьогодні, і ми з радістю допоможемо вам вирішити вашу проблему швидко та ефективно. Надійність, якість та професіоналізм – ось що робить нас вашим найкращим вибором у сфері евакуації автомобілів.